Επιμονή στην ποιότητα

Η πολύχρονη εμπειρία μας, αποτελεί εγγύηση ποιότητας και υπευθυνότητας στο χώρο του εμπορίου ξηρών καρπών. Περισσοτερα!

Επιλεγμένοι καρποί από όλο τον κόσμο

Συλλέγουμε τους καλύτερους καρπούς της φύσης και τους επεξεργαζόμαστε φυσικά για να είναι πάντα φρέσκοι για εσάς. Περισσοτερα!

Συσκευασμένα προϊόντα

Επεξεργαζόμαστε, συσκευάζουμε και τυποποιούμε ένα πλήθος από ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα. Περισσοτερα!

Ν. Καρυώτης & ΣΙΑ EE

Η εταιρεία Ν. Καρυώτης & ΣΙΑ Ε.Ε. “ΚΑRY” ιδρύθηκε το 1979, σαν προσωπική επιχείρηση, με αντικείμενο εργασιών την επεξεργασία και εμπορία των βασικών ξηρών καρπών για κάλυψη των αναγκών της τοπικής αγοράς.

Το 1991 έγινε “ετερόρρυθμη εταιρεία“ (Ε.Ε.) και επεκτάθηκε στην αεροστεγή συσκευασία ξηρών καρπών και σνακ καθώς και στη συσκευασία σε κενό αποξηραμένων φρούτων.

Σχεδόν ταυτόχρονα επέκτεινε την παρουσία της σε όλο τον νομό καθώς και σε γειτονικούς (Καρδίτσα, Γρεβενά, Λάρισα).

Το 2007 εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο 3299/04 και εκσυγχρονίστηκε με ριζική ανακαίνιση και καινούργιο εξοπλισμό.

Βασική επιλογή της εταιρείας είναι όλα τα προϊόντα που παράγει, καθώς και αυτά που εμπορεύεται, να τηρούν πλήρως όλες τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων, μέσω της εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) κατά το πρότυπο ISO 22000:2005.

ISO

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα μας ιστοσελίδα
Η νέα μας ιστοσελίδα

H νέα ιστοσελίδα της Ν. Καρυώτης & ΣΙΑ EE είναι πλέον γεγονός! Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία, πληροφορίες για προϊόντα, φωτογραφίες και επίσης τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις τελευταία μας νέα.

Κοκτέιλ ξηρών καρπών για το διάβασμα των πανελλήνιων
Κοκτέιλ ξηρών καρπών για το διάβασμα των πανελλήνιων

Κάσιους ωμο,φουντούκι ωμό,αμυγδαλόψιχα,καρυδόψιχα,σταφίδα. Ένα κοκτέιλ πλούσιο σε πρωτεϊνες,μαγνήσιο,βιταμίνες Β & Ε, Ω3 λιπαρά και πλούσια αντιοξειδωτική δράση. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!!